Hoe Epson Printer Error Code W-12 te repareren?

Vanwege de geavanceerde afdrukfunctionaliteit zijn Epson-printers een van de meest gebruikte afdruksystemen die door particulieren over de hele wereld worden gebruikt. Maar soms terwijl klanten met het apparaat aan het werk waren, hebben klanten mogelijk een foutcode gevonden die bekend staat als W-12. De foutcode van de Epson Printer Error Code W-12 is over het algemeen het gevolg van het niet kunnen erkennen van de inktcartridge (s) van het printerapparaat dat op het LCD-scherm wordt weergegeven. Maar hier gaven we gebruikers de beste methoden om de Epson-printerfoutcode W-12 op te lossen met uitgebreide uitleg van elk van hen.

 

Stappen om Epson Printer Error Code W-12 te repareren


Stap 1: Vervang de inktcartridge


Wanneer een inktcartridge klein is of verouderd raakt, zullen uw printereenheid en de software dit automatisch aangeven. Als de inktcartridge versleten raakt, vindt u een bericht op het LCD-scherm van de Epson-printer dat deze moet worden vervangen zoals aangegeven en de normale taak van afdrukken, kopiëren en scannen moet uitvoeren.

 

Stap 2: Cartridges verwijderen en installeren


 • Zorg ervoor dat u de vervangende cartridge hebt voordat u het proces start.
  Na het verwijderen van de oude moet men cartridges installeren.
  Gebruikers wordt geadviseerd de pakketten van de inktcartridge pas te openen als ze klaar zijn om de inkt te installeren.
  De reden is dat cartridges een soort vacuümverpakking zijn om hun nauwkeurigheid te behouden.
  Druk op de pijl "rechts en links" om inktpatroonsoorten te kiezen.
  Druk op de knop ‘Start’ Open de scannereenheid en het deksel van de cartridge.
  Druk een tijdje op de cartridge en til deze op om deze op een rechte plaats grondig te verwijderen.
  Schud de patroon op zijn minst vier tot vijf keer.
  Haal nu de patroon grondig uit de verpakking.
  Plaats de nieuwe patroon uit de houder en duw hem dan zachtjes naar beneden totdat hij in de oorspronkelijke positie past.
  Zodra de cartridge is vervangen, moet u de klep sluiten en grondig naar beneden duwen.
  Klik nu op de 'start'-knop om de inkt opnieuw te vullen.

 

Ik hoop dat al uw problemen met de Epson-printerfout worden opgelost. Maar als er een probleem is, ga dan verder naar de onderstaande contactgegevens.

 

Verwant bericht: Gmail-serverfout | Snelle oplossingen om van deze fout af te komen


Om alle soorten Epson-printerproblemen op te lossen, belt u ons op Epson Printer Support Number


Neem contact op met Epson Printer Klantenservice om al uw vragen te beantwoorden met de hulp van onze ingenieurs die over een krachtige expertise beschikken om het meest geschikte alternatief voor klanten te bieden. Ons gekwalificeerd, bekwaam en gecertificeerd team van ingenieurs houdt zich aan hun verplichtingen om de problemen onmiddellijk op te lossen. U kunt een e-mail sturen naar het e-mailadres voor klantenondersteuning of een livechat houden met technici.

 

We bieden ook technische ondersteuning aan Epson Printer Klantenservice.